Boris Johnson ve Ters Dönen Şemsiyesi

Boris Johnson ve ters açılan şemsiyesi
Boris Johnson'ın ters açılan şemsiyesi izleyenleri güldürdü. Credit:Christopher Furlong/Getty Images

İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve Galler Prensi Charles, 28 Temmuz 2021 tarihinde Stanford'daki Ulusal Anıt Arboretumu'nda hayatını kaybeden polis memurlarının anıldığı bir programa katılmak için bir araya geldi. Hayatını kaybeden polis memurları için bir anıtın da açılacağı programın duygusal geçmesi beklenirken, ilk dakikalarında yağmaya başlayan yağmur, katılımcıların matem dolu hislerini artırmaya başlamıştı. Ancak İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın bu esnada ters dönen şemsiyesi bir anda gülüşmelere ve kıkırdamalara sebep oldu. Alışılagelmişin dışında bir lider olarak tanınan Boris Johnson böylece kariyerine yeni bir garip olay daha eklemiş oldu.

Aslında İçişleri Bakanı Priti Patel'i yağmurdan korumak ve şemsiyesini ona vererek kibar bir davranışta bulunmak isteyen Boris Johnson, kendini yine talihsizlikler çemberinin içinde buldu. Prens dahil birçok protokol katılımcısının ve basın mensubunun eğlenmesine sebep olan bu anlar, hem görsel hafızalara kazındı hem de sosyal medyada hızla yayıldı. 

The Telegraph tarafından kaydedilen bu anın videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. 


Siz de sizi etkileyen bir olayın fotoğrafını, kısa bir içerikle bize gönderebilir ve Görsel Hafıza ailesine katılabilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder