KARDEŞİMİZ SERVER BEŞİRLİ

Server Beşirli'nin Türkiye'ye gönderdiği yardım

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen iki büyük deprem ile 10 ilimiz enkaz altında kaldı ve Türkiye, karanlığa gömüldü. Bu karanlığı bir an önce aydınlığa kavuşturmak için birçok kurum, kuruluş ile yardıma koştuk. Yaralarımızı sarmak için uluslararası yardım çağrısı yaptık ve birçok ülkeden çeşitli yardımlar almaya başladık.

Her zaman olduğu gibi yanımıza ilk gelen ülke, kardeş ülkemiz Azerbaycan oldu. 300 kişilik arama kurtarma ekibini hızla deprem bölgesine gönderen kardeşlerimiz, bölgeye gönderilmek üzere yardım tırları hazırladığını da açıkladı. Bu esnada birçok kişi yardıma katkı sağlamak için seferber oldu.

Bu kişilerden biri Server Beşir'di. Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de aracının üzerine yüklediği yorganları Türkiye'ye yardım için taşıyan Server Beşirli, kendisinden habersiz çekilen ve sosyal medyada trend olan bu fotoğraf ile adeta kalbimizde yer edindi. Yokluk içerisinde olan ancak yine de elindekileri ihtiyaç sahipleriyle paylaşmakta tereddüt etmeyen bu koca yürekli adama, Görsel Hafıza'da yer vererek şükranlarımızı iletmek istedik. 

Server Beşir için hazırlanan bu yazı vesilesiyle tüm Azerbaycan halkına, desteklerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederiz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder