Yaşlı Kurdun Unutkanlık Listesi

Joe Biden'a soru soracak gazetecilerin resimleri ve isimleri
Joe Biden kendisine soru soracak gazetecilerin profillerine bakıyor. Credit: Credit: The Mega Agency
En büyük hayali ABD'nin en genç başkanı olmak olan Joe Biden'a hayat bir sürpriz yapar ve o hayallerinin tam aksine ABD'nin en yaşlı başkanı olarak tarihe geçer. Seçim dönemindeki tutkusu, hırsı ve enerjisiyle içindeki gencin hala başkanlık aşkıyla yanıp tutuştuğunu kanıtlayan Biden, son dönemlerde yaşının verdiği sağlık sorunlarıyla dünya gündeminde. 

Geçtiğimiz haftalarda uçağa binerken üç kez merdivenlerde düşen Joe Biden, birkaç gün öncede canlı yayında ne konuşacağını unutarak sağlığına yönelik endişeleri iyice artırdı. Yardımcılarının unutkanlık anında herkesi apar topar dışarıya alması ve canlı yayınların aniden kesilmesi de bu endişelerin yerli olduğunu gösterir nitelikteydi.

Unutkanlık Listesi

25 Mart 2021 tarihinde Beyaz Saray'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Joe Biden'ın unutkanlığı için alınan önlemler kameralara yansıdı. Kendisine hangi gazetecilerin soru soracağını fotoğraflarıyla, isimleriyle ve sırasıyla bir listeden takip eden Joe Biden'ın bir pot kırmaması için yüksek bir çaba harcandığı net bir şekilde görüldü.

Joe Biden, dinç ve sağlıklı gözükmeye gayret etmesine hatta 2024 seçimleri için adaylık çalışmaları yapacağını söylemesine rağmen uluslararası medyanın yayınladığı görüntüler, Joe Biden'ın yüksek tempoya yenik düştüğünü gösteriyor. Bu durumda Donald Trump'ın seçim dönemi boyunca Joe Biden'ın yaşına yönelik yaptığı eleştirilerde bir miktar haklı olduğu anlaşılıyor.

İlginizi Çekebilir

Siz de sizi etkileyen bir olayın fotoğrafını, kısa bir içerikle bize gönderebilir ve Görsel Hafıza ailesine katılabilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder